Avioliittolaista on tulossa perustuslain vastainen!

Mielipiteeni: Avioliittolaista (234/1929) tulisi perustuslain vastainen avioliittolain muutoslain 156/2015 voimaan tullessa (sukupuolineutraali avioliittolaki), koska velipuolten keskinäisen avioliiton kieltävälle avioliiton esteelle ei ole olemassa perustuslain 6 § tarkoittamaa hyväksyttävää perustetta.

Jos tuo avioliittolain muutoslaki tulee voimaan, niin kaksi miestä saisi mennä keskenään avioliittoon, mutta avioliiton esteestä ”puolisisarukset eivät saa mennä keskenään avioliittoon” johtuen avioliittoon keskenään haluavista ja toisiaan rakastavista kahdesta miespuolisesta puolisisaruksesta (velipuolet) kumpikaan ei olisi avioliittolain edessä ihmisenä yhdenvertainen kolmannen miehen kanssa, koska tuo kolmas mies saisi mennä avioliittoon kumman tahansa ko. velipuolen kanssa, mutta nuo toisiaan rakastavat velipuolet eivät saisi mennä keskenään avioliittoon.

En hyväksy sellaista avioliittolakia, jonka mukaan kaksi miestä keskenään ja kaksi naista keskenään saavat mennä naimisiin enkä hyväksyisi lakia, jonka mukaan velipuolet saisivat mennä keskenään naimisiin.

TuomoGren kirjoitti minuun kohdistuvaa vakavaa kritiikkiä kirjoituksessaan ”Tasa-arvoisen avioliittolain vastustajat ja assosiaatiotahraus” 7.9.2015. http://tuomogren.puheenvuoro.uusisuomi.fi/201904-tasa-arvoisen-avioliittolain-vastustajat-ja-assosiaatiotahraus

TuomoGren kirjoitti virheellisesti: ”Timo Lehtonen esitti kommentissaan (5.9.2015 12:31) puolustusta siitä että homoseksuaalit eivät saisi mennä naimisiin.”
Tiedoksi lukijoille: En ole missään yhteydessä sanonut enkä kirjoittanut sellaista, etteikö homoseksuaalit saisi mennä naimisiin.

Esitin TuomoGrenille kysymyksen 6.9.2015: ”Mikä olisi muutoslain 156/2015 voimaan tulon jälkeen hyväksyttävä peruste avioliittolaissa säädetylle avioliiton esteelle, joka estäisi tuolloin miespuolisten puolisisarusten (velipuolet) avioliittoon menemisen keskenään?”
Hän vastasi: ”Siihen minun ei tarvitse otta kantaa.”
http://tarjakaltiomaa.puheenvuoro.uusisuomi.fi/201728-luterilaisen-kirkon-vihkimiskaytanto#comment-3094692

Esitin TuomoGrenille 7.9.2015 pyynnön: ”Jos olet sitä mieltä, että velipuolten keskinäisen avioliiton kieltävälle avioliiton esteelle (puolisisarukset eivät saa mennä keskenään avioliittoon) on lain 156/2015 voimaan tulon jälkeen perustuslain 6 §:n tarkoittama hyväksyttävä peruste, niin pyydän sinua kertomaan yksiselitteisesti, mikä on kyseinen hyväksyttävä peruste.”
Hän ei ole vastannut tuohon pyyntööni.
http://tarjakaltiomaa.puheenvuoro.uusisuomi.fi/201728-luterilaisen-kirkon-vihkimiskaytanto#comment-3095504

TuomoGren kirjoitti ko. blogissaan: ”Väitän että lainmuutos ei ole perustuslain vastainen ja siksi lakipykäliin ei vedota”. ”Perustuslainvastaisuus on siis valehtelua, vakava syytös ja asiavirhe”. ”Sillä minä olen kyennyt vastaamaan haasteeseen kun sellainen esitetään”.

Pyyntö TuomoGrenille: Et ole kertonut mikä olisi perustuslain 6 §:n tarkoittama hyväksyttävä peruste velipuolten keskinäisen avioliiton kieltävälle avioliiton esteelle (puolisisarukset eivät saa mennä keskenään avioliittoon) lain 156/2015 voimaan tulon jälkeen. Koska kirjoitit ”Sillä minä olen kyennyt vastaamaan haasteeseen kun sellainen esitetään”, niin pyydän sinua kertomaan mikä on tuo hyväksyttävä peruste velipuolten keskinäisen avioliiton kieltävälle avioliiton esteelle.

Pyyntö lukijalle: Jos olet sitä mieltä, että velipuolten keskinäisen avioliiton kieltävälle avioliiton esteelle (puolisisarukset eivät saa mennä keskenään avioliittoon) on lain 156/2015 voimaan tulon jälkeen perustuslain 6 §:n tarkoittama hyväksyttävä peruste, niin pyydän sinua kertomaan yksiselitteisesti, mikä kyseinen hyväksyttävä peruste on.

Muutoslaki 156/2015 https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2015/20150156
Timo Lehtonen – puheenvuoro.uusisuomi.fi-kirjoituksia: http://timolehtonen1.puheenvuoro.uusisuomi.fi

Muutoslaki 156/2015 on perusteltua kumota ja sen kumoaminen on mahdollista!
Allekirjoita Aito avioliitto -kansalaisaloite.
Voit allekirjoittaa aloitteen joko paperilomakkeella tai sähköisesti.
Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tulostaa itsellesi paperilomaketta, niin pyydä kirjastoasi tulostamaan se sinulle.
Lisätietoa: www.aitoavioliitto.fi/kansalaisaloite

Aito avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu